Stage en afstuderen bij RGB+

Bij RGB+ zijn we altijd op zoek naar nieuwe talent. Ben jij op zoek naar een vette (afstudeer)stage bij een marktleider in transportsoftware? Lees dan vooral hier verder

“Wij zijn enthousiast om onze klanten de beste ervaring te geven en transport zo efficiënt mogelijk maken!”

RGB Plus favicon

Ben onderdeel van ons team. Ook als je stage loopt

RGB Plus favicon

Werk aan toffe onderwerpen met nieuwe technieken

RGB Plus favicon

Goede koffie, vers fruit en leuke uitjes inbegrepen

RGB Plus favicon

Als het van beide kanten goed gaat, kom je gewoon gezellig bij ons in dienst

RGB Plus favicon

Leer van onze ontwikkelaars die veel kennis kunnen overdragen

RGB Plus favicon

Ontvang een leuke stagevergoeding

Jesse Jutten stagiair bij RGB+

Jesse vertelt..

Ik heb vanaf September 2022 tot en met januari 2023 stage gelopen bij RGB+. Hier ging ik aan de slag met een leuke en uitdagende opdracht. Ondanks dat het aan het begin even zoeken was – ik had nog niet eerder binnen een softwarebedrijf gewerkt – ging ik aan de slag met de ontwikkeling van een nieuw stuk software op basis van een voor mij nieuw framework. Daarbij kreeg ik hele goede begeleiding om mijzelf hierin te ontwikkelen en een mooi resultaat neer te zetten.


Naast de opdracht werd ik gewoon meegenomen door de rest van de collega’s, zoals bijvoorbeeld standup’s en retro’s om zoveel mogelijk mee te krijgen hoe de rest van de collega’s werkten. Vanuit mijn opleiding had ik ook nog een paar stageopdrachten meegekregen die ik moest doen, hier kreeg ik genoeg ruimte en tijd voor om dit te maken.
Inmiddels ben ik alweer 9 maanden klaar met mijn stage en ben ik nog steeds onderdeel van RGB+, waarbij ik mijn stageopdracht verder heb mogen ontwikkelen. Deze ontwikkeling is inmiddels ook onderdeel van het standaardproduct en draait het inmiddels ook al een tijdje bij klanten. Supertof!


Al met al een leuke stage waarbij ik heb mogen werken met superleuke en gezellige collega’s. Een aanrader.

Transport Management op een hoger niveau

Stage lopen bij RGB+ betekent echt bijdragen aan onderwerpen die ons en onze klanten boeien. 

Onze kernkwaliteit is toonaangevende software bouwen in transport en logistiek. De diverse SaaS oplossingen dragen dagelijks bij aan mobiliteit en vervoer in Nederland. Help jij mee om dit naar een nog hoger niveau te tillen? 

RGB+ Transplan support

Competenties

Wij zoeken stagiaires en afstudeerders (HBO/Universitair) die in de basis affiniteit en interesse hebben in de volgende onderwerpen;

Ons team

Dit zijn wij! Maak jij binnenkort uit van dit team? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden. 

Neem contact op!