Marketingstage bij RGB+

Breng jij de customer journey van onze doelgroep in kaart?

“Wij zijn enthousiast om onze klanten de beste ervaring te geven en transport zo efficiënt mogelijk maken!”

RGB Plus favicon

Aan de slag in een gedreven team met een top product

RGB Plus favicon

Een flexibele baan waar je veel van leert

RGB Plus favicon

Je bent altijd op zoek naar nieuwe kansen!

RGB Plus favicon

Een mooie kans voor een stagiair(e) die impact wil maken

RGB Plus favicon

Een marketingstage die inhoudelijke uitdaging biedt en veel werkplezier

RGB Plus favicon

Jij hebt passie voor marketing

Je uitdaging

Als marketingstagiair(e) sta je in contact met onze klantgroepen en bepaalt samen met het management de customer journey

Kom werken bij het techbedrijf uit Raalte dat een impact maakt op de logistieke wereld. Wij helpen dagelijks de grotere transportbedrijven met het automatiseren van hun werkprocessen. Elke dag kom  je op straat onze klanten tegen. Daar zijn we trots op. 

RGB+ is een bekende aanbieder van transportsoftware in Nederland. Toch is ruimte voor een beter lead inflow proces. Daarvoor moeten we onder andere in kaart gaan brengen hoe de customer journey van onze (toekomstige) klantgroep is gedefinieerd.

Marketing is een relatief nieuw begrip voor RGB+. De afgelopen jaren is geïnvesteerd in een nieuwe seo-geoptimaliseerde website, een CRM, inzet van social media en er wordt veel online geadverteerd. Toch zijn we benieuwd op welke manier de klant van morgen aan RGB+ gebonden kan worden. Dit is de opdracht voor jou als aspirant marketeer!

RGB+ bestaat uit een jong maar ervaren team van gedreven professionals. In jouw 

 

 

 

RGB+ Transplan support
Sales vacature RGB+

Welke skills breng je mee?

 • Je studeert momenteel Communicatie of Commerciele economie
 • Je bent 3e of 4e jaar

Jij bent een enthousiaste, leergierige maar ook zelfstandige student die de ambitie heeft om impact te maken op de marketingstrategie van RGB+. Je hebt door je opleiding (in combinatie met je passie voor het vak) kennis opgedaan van marktsegmentatie, de verschillende communicatiestrategieën en de inzet van bijvoorbeeld social media, SEO/SEA en videocontentcreatie. Ook ben je niet bang om met onze klanten te praten over hoe zij tegen de customer journey aankijken.

Wat krijg je er voor terug?

RGB+_vacature_medewerker_assistance-online
 • Een stageplek in een ondernemende, platte organisatie waarbij we veel doen aan de nieuwste technieken en aandacht hebben voor innovatie;

  • Goede koffie en vers fruit
  • Een leuke stagevergoeding
  • Faciliteiten om thuis te werken;
  • Werken met vakinhoudelijke collega’s die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan;

 

Ons team

Samen slimme en vooruitstrevende software maken die onze klanten écht verder helpt – daar gaan we voor. We zijn een groep gemotiveerde softwareontwikkelaars, consultants en support engineers met passie voor techniek en logistiek.

Direct solliciteren