Meer regie op het transportproces; aldus Hoogwout na de implementatie van Transplan TMS

25 sep, 2021

Sinds april dit jaar is ook autotransporteur Hoogwout berging en Transport live gegaan met TMS Transplan. “Een hele belangrijke stap als je meer regie wil nemen in het transportproces”, aldus Maarten Pels, directeur van Hoogwout Berging en Transport

Hoogwout Berging, opgericht in 2010 door Maarten Pels, is vanuit de regio Oostzaan momenteel een groeiende partner voor mobiliteitsvraagstukken. Naast de bergingstak houdt Hoogwout zich ook steeds meer bezig met de repatriëring van voertuigen, autotransport, overdekt transport, vervangend vervoer en transport van bijvoorbeeld vrachtwagens. En dat 24/7. En dan heb je een TMS nodig die deze processen feilloos ondersteunt.

De keuze voor Transplan was redelijk snel gemaakt. Als Assistance Online gebruiker was Maarten bekend met leverancier RGB+. “Op het gebied van autotransport heb je eigenlijk geen alternatieven. De kracht van Transplan is – ondanks de vele specifieke functionaliteiten – dat het er simpel uitziet”. Dat is weer belangrijk voor de dagelijkse operatie. Voor Hoogwout was het belangrijk om met een groeiende organisatie vooral de regie en inzicht te krijgen over het transportproces en dat is gelukt.

“De implementatie besloeg ongeveer 2,5 maand en verliep relatief soepel, met de juiste aandacht en begeleiding vanuit de consultant van RGB+. Door de inzet van Transplan heeft Hoogwout een enorme stap voorwaarts gemaakt. En daar mogen we best trots op zijn”. Aldus de oprichter.

RGB+ logo

“Werken met passie voor techniek en logistiek. Daar worden wij enthousiast van!”

Kennismaken?

Wil je kennismaken met het softwarebedrijf uit Raalte? Neem dan hieronder contact met ons op.

Producten

Assistance Online
Fleetfact
Transplan