Autotransporteur Van Eijck live met Transplan TMS van RGB+

1 nov, 2020

Van Eck Transplan

Van Eijck International Car Rescue, een gevestigd familiebedrijf uit 1969 heeft de afgelopen maand de eerste orders kunnen verwerken met Transplan, het TMS van RGB+ uit Raalte. Het familiebedrijf, met meerdere vestigingen in Brabant is gespecialiseerd in (internationaal) auto- en vrachtwagentransport en berging, hulpverlening en vervangend vervoer. Na een korte implementatie van slechts 3 maanden gebruikt de het transportbedrijf Transplan om meer grip te krijgen op het logistieke proces.

Van Eijck “Mede door de autotransport branchekennis is Transplan perfect voor de uitdagingen die wij dagelijks ervaren. Bij Van Eijck werkten we nog veel handmatig en waren nog wel een paar processen voor verbetering vatbaar. Het plannen is daar een goed voorbeeld van. Dat gaat nu allemaal digitaal.”

Bij de zoektocht naar het nieuwe TMS kwam van Eijck al snel uit bij Transplan van RGB+. De applicatiebeheerder van Van Eijck vertelt; “Transplan bood een complete oplossing van planning tot aan het facturatieproces. Je ziet zelden dat TMS-pakketten de functionaliteit bieden welke Transplan biedt. Vooral het grafische planbord is voor ons een must. Daarnaast hebben we snel inzicht in de voor en nacalculatie van ritten zodat we onze operatie goed kunnen blijven monitoren. Ook de koppelingen naar boordcomputers en financiële pakketten zijn geregeld. Met Transplan kiezen we voor proven technology aangezien het merendeel van de branche ook gebruikt maakt van dit pakket.”

Na een enorm snel implementatietraject van ongeveer 3 maanden stond Transplan en is van Eijck gestart met het gebruik. De gebruikelijke zomerdrukte in combinatie met de situatie rondom Corona heeft wel voor uitdagingen gezorgd, maar ondanks de beperkingen is alles enorm vlot verlopen, aldus van Eijck.

RGB+ logo

“Werken met passie voor techniek en logistiek. Daar worden wij enthousiast van!”

Kennismaken?

Wil je kennismaken met het softwarebedrijf uit Raalte? Neem dan hieronder contact met ons op.

Producten

Assistance Online
Fleetfact
Transplan