RGB

Een plus voor uw bedrijfsproces

Samenwerking OVSoftware
maandag 05 december 2011 19:55

Na een lange voorbereidingsperiode zijn we verheugd te melden dat we per heden een samenwerking aangegaan zijn met OVSoftwareOVSoftware is een middelgrote softwareontwikkelaar (ca. 100 fte) met vestigingen in Oldenzaal, Den Haag en Munster (D). Het familiebedrijf is vooral werkzaam voor landelijke en regionale overheden alsmede grotere organisaties als Rijkswaterstaat, TUI, KPN etc.  

Met deze nieuwe combinatie krijgen wij toegang tot een grote groep vakkundige en geschoolde collega-programmeurs en kunnen we tevens een breder dienstenpallet aanbieden. Hiermee verwachten wij nog beter in staat te zijn om onze ambities in de logistieke sector te verwezenlijken, waaronder het in de cloud brengen van onze standaardoplossingen. Ook zullen we gezamenlijk inzetten op het gebied van kennis verbreding. 

RGB+ Automatisering blijft uiteraard gewoon als zelfstandige organisatie functioneren, waarbij zowel bedrijfsleiding als het huidige personeelsbestand gelijk zullen blijven.

Wij kijken erg uit naar de nieuwe samenwerking en hebben er veel vertrouwen in dat we met deze nieuwe combinatie een nog betere en bredere dienst kunnen verlenen.