RGB

Een plus voor uw bedrijfsproces

ND Logistics Belgie gaat factureren via RGB+
maandag 28 november 2011 00:00

ND Belgie is een middelgrote vervoerder, welke in Belgie met name gespecialiseerd is in het koel/vriestransport. Met klanten als Carrefour, Unilever, Nestle en Delhaize verzorgt zij de dagelijkse distributie door heel Belgie. De samenwerking met RGB+ bestaat reeds enkele jaren, waarbij we in het verleden projecten op het gebied van wagenparkbeheer, facturatie en salarisvoorzieningen hebben doorlopen. Voor hun centrale administratie zijn we gevraagd om een maatwerk facturatiepakket op te zetten.

Na een studietraject van 2 dagen on-site bij de filialen in Zellik (Brussel) en Baasrode hebben we onze projectplan voor de realisatie van dit generiek facturatiepakket voor ND Belgie opgeleverd. Inmiddels is dit plan geaccordeerd door onze klant, waarmee we inmiddels afgetrapt zijn voor de realisatie van dit project.

Doelstelling van het project is het op een geautomatiseerde wijze factureren van alle warehouse en transportstromen welke voortkomen uit de applicaties van Transics (TMS) en Reflex (WMS). Op basis van deze data, alsmede een zeer flexibele staffelmogelijkheid moet dit traject volledig geautomatiseerd verlopen. De facturen kunnen vervolgens automatisch richting de klant worden verzonden alsmede de export richting het boekhoudpakket Agresso.